Algemene voorwaarden

Betalingsmogelijkheden

Wij maken gebruik van de volgende mogelijkheden:

– Bankoverschrijving
– Betaalverzoek
– Contant
– Pinnen

Betalingsplicht

Wij hanteren een betalingsplicht van 14 kalenderdagen. Bij het overschrijden van deze voorwaarden kunnen er boetes komen tot een maximaal van 25% van het originele bedrag.

Gegevens

– Naam bankhouder: Caner Demircivi
– Iban: NL27 RABO 0364820837
– Bic: ABNANL2A
– Btw nummer: NL003612554B32

Aansprakelijkheid

We zijn niet verantwoordelijk voor de schade dat kan komen tijdens het gebruik van onze diensten. Door het inplannen van een afspraak gaat u ook akkoord met dat het in huren van ons op eigen risico is. Indien u niet tevreden bent met ons werk of denkt dat er een probleem is met een service die we hebben geleverd, neem dan binnen 24 uur contact met ons op. Zo kunnen we snel handelen om tot een oplossing te komen. Vanwege de manier waarop voertuigen blootgesteld worden gebruikt en blootgesteld aan mogelijk schade kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor defecten die na 24 uur worden ontdekt, vanwege deze reden kunnen we niet garanderen dat we de oorzaak zijn.

Volg ons op
sociale media!

Volg ons op sociale media en blijf up-to-date met onze laatste projecten, acties en zoveel meer! We hebben een facebook- en een Instagrampagina waar we onze resultaten en foto’s plaatsen.

De beste kwaliteit, de beste merken.